Gott Nytt Ar!!

Fran ett regnigt Irland onskar vi er ett riktigt Gott Nytt Ar!!!

Vi har inte dott eller nat, det ar bara det "bara" finns telefonsladdsuppkoppling a la snigelfart sa det kanns meningslost att forsoka halla sig uppdaterad har. Bilder skulle val ta timtals att lagga upp sa jag far blogga igen ordentligt nar vi kommer till Sverige igen.

Idag har vi varit i Galway for lite shopping. Hittade tva mysiga klanningar i min favoritaffar Pagans. Dom har ett skandinaviskt marke som heter St Martin som jag inte hittat nan annanstans. Dessutom ar Irlands kladaffarer ganska kurvvanliga sa till o med en tjockis som jag kan hitta fina grejer! I like! Nar vi kom hem tog jag ett bad i jacuzzin, hur mysigt ar inte det!? *vill ha*

Annars har vi hunnit med bade det ena och det andra, bla gatt pa jakt, blivit erbjudna en smutsig och sot liten collievalp (och tackat nej), varit pa Blakes och diverse andra pubar, sjungit karaoke, promenerat, lagat mat (och sprangt en elvisp samt kraschat en pajform), atit kalkon (och annan mat, i mangder), spelat poker och dessutom haft laaaanga skona sovmorgnar.

Sigge har det enligt uppgift bra pa sin lantsemester pa Skoglunda. Ikvall har han besok av hundtjejen Elsa med husse och matte. Mattemor har fatt stranga forhallningsorder om att inget bus far ske inomhus, vill inte paja all "traning" nu... De har iaf traffats forut och var bra kompisar da sa det ska nog ga bra var de an far lov att busa!

Jag saknar Sigge saklart, an sa lange ar det inte outhardligt och dessutom far jag ju klappa pa grannarnas hundar. Om ni minns Charlie, grannhunden, fran forra gangen vi var har, sa kan jag rapportera att han numera ar dubbelt sa tjock!!! Han har en san dar "pallformad" rygg som cockrar brukar fa, det ar hemskt. En lurvig tunna pa ben, Sigge vager sakerligen bara halften sa mycket!

Na nu ska vi fira lite nyar har, blir nog puben om ett tag! Gottenar...

Nu sticker vi...

...till Irland! Kvart i fyra går bussen till Skavsta och vi räknar med att vara framme i Galway ca 1 irländsk tid. Relativt smidigt allså!

Känns sorgligt att lämna Sigge hemma, det är första julen vi inte firar tillsammans. Oroar mej lite grann såklart för att mamma och pappa ska missa att gömma undan maten säkert, och för att julafton ska bli för stissig med småkusinerna. Förra året tröttnade till och med flamstrollet Sigge på dem..Men men, man kan inte oroa sig för allt så det är bara att hoppas att allt går bra.

Det blir ändå inte en helt hundlös jul, mitt "syskonbarn" på Irland har ju fått en hund av "fårhundstyp" som jag tydligen ska träna i jul så den ska bli mer trevlig att ha o göra med! :S Vet inte hur bra det kommer gå men man kan ju alltid ge det en chans, klickern är med.

Vi får se hur mkt jag hinner uppdatera här, så ha en God Jul och ett Gott Nytt År!!!

Kramis

Från oss alla...

image260

Trädgårdsträning

Vi är i Skoglunda nu så vi passade förut på att träna lite i trädgården. Stoppsignal och utsignal tränades på en linje och sen lite närsökssignalträning i en stor rishög. Stoppsignalen sitter fint, även uttecken, problemetär bara att han gärna tjuvstartar lite så det blev en del tragglande och fintande. Hehe

Närsökssignal är svårt, han vill gärna komma till mej och söka runt mina fötter så jag la ut i en stor rishög medan han tittade på och så stod jag nära och gav signal varvat med kommandot "sööök". Jag tror att poletten är på väg ner iaf, lite peppning efter signalen så fattar han (om man inte säger sök alltså).

Avlämningarna fungerade jättebra! Jag tänkte på att hålla händerna lågt och han sträcker fram så fint så, och så får han lite mjukostslick efter (när han gör rätt alltså). Ibland tuggade och rullade Sigge lite med dummien, samt att han vände bort huvudet nån gång, men då korrigerade jag och då lägger han av. Man måste nog köra nolltolerans på det...har velat fram o tillbaka om jag ska nonchalera tugget o se om det minskar av sig själv men...nä..ska vara hård på det ett tag. Jag är överlag riktigt nöjd med avlämningarna vilket var en av huvudfokuseringarna idag.

Fotgåendet är oxå på bättringsväg sen jag blivit mer konsekvent med att helt enkelt lyfta honom tillbaka i position om han fuskar. Nu kanske jag får lyfta en gång och sen korrigerar han sig själv åtminstone så det är ju på rätt väg. Han halkar inte fram lika mkt heller, men å andra sidan är det inga större störningar här på gården direkt....

I rishögen fanns visst lite kardborrar...dom fastnade i Sigges päls och innan jag hann ta bort dem städade han själv ner dem i magen. Nu mår Siggeman, trots en burk sparris, illa. :( Han tycker lite synd om sig själv och tänkte kura ihop sig under sängen men den var för låg så han fastnade halvvägs in. Livet är hårt! ;)


Första dagen på jullovet!

Igår var sista föreläsningen så idag är första dagen på en ganska så lång ledighet, med modifikation förstås. Vi har en fempoängs hemtenta i kommunikation men den känns inte alltför betungande just nu. Vi får se hur det känns när jag börjar bläddra i böckerna....

Idag har inte känts speciellt ledig, schemat har varit fullspäckat, delvis med trevliga saker som promenad i solskenet med trevligt sällskap men även av jobbiga saker som packande och sista fixet på julklapparna (vilket framkallar halsbränna, knasigt!).

Sickan, som ska tillbringa jullovet "på landet" i Smedby hos Sanna, skjutsade jag idag ut tillsammans med blommorna som oxå ska bo där när vi är borta. Tre veckor utan vatten är för långt till och med för våra blomstackare..Sickan smög omkring och såg fånig ut en liten stund och sen lämnade vi henne för vidare acklimatisering och tog en promenad med bebis Leia och båda hundarna i solskenet.

image257

Snacka om att liten blir stor! Båda grabbarna hund uppförde sig väldigt väl på promenaden, Sigge som förut varit ganska trött på Zombies försöka att hälsa/undersöka var totalt oberörd av Zombies närhet idag och Zombie i sin tur skötte sig urbra oxå. Han var inte alls lika fixerad vid Sigge som förut och vi kunde till och med turas om att låta dem springa fritt! Zombie upptäckte att det fanns leverpastejtub hos Sigges matte och det gick så bra så att turas om att ta sig en slick. Snacka om framsteg!!! :)

image258

På vägen träffade vi på Sveriges Största och Snällaste Ko. Gudars så söt, med ludna öron och drömska öron stod hon där med sin kalv och ett gäng fjolårskalvar (?). Jag var tvungen att både fota och klia bakom hornen. Hon var nämligen jättetam och verkligen böjde ner huvudet så jag skulle komma åt att klia henne. Hihi! Sigge satt fascinerad och tittade på på tryggt avstånd. Kosparkar är inte att leka med, för att inte tala om en hel vild koflock på rymmen!!!

image259


En annan liten som blivit stor är Leia, hjälp vad hon växt sen jag såg henne sist! Nu börjar hon verkligen få karaktär och personlighet i utseendet, ingen liten bebisgroda längre utan verkligen flickig!

Solen var skön men väl hemma igen fanns ingen återvändo, packningen väntade. Usch och fy, hela sängen blir full på en gång med högar av kläder som vill följa med till Irland. Det går nu tyvärr inte med Ryan är så det får sållas friskt. En del sållning väntar jag med till Örebro..hehe...varför göra idag det du kan göra imorgon!? ;)

Som tur är fick jag en paus i packningen eftersom jag, Paul och några av hans jobbarkompisar skulle träffas på Pipes för lite after work-buffe. Den var helt okej idag, 39 spänn för mat samt öl/vin/dricka är inte dumt! Ikväll har vi pysslat juleklappar samt packat. Imorgon blir en tidig morgon och innan vi åker måste jag dels ringa ett viktigt samtal och dels åka till apoteket för att få ett sånt där fånigt Schengenintyg. Sen blir det vägen om Linkeboda för att hälsa på syster yster och utbyta klappar. Imorgon kväll blir det kaaaanske lutfisk. :P

Julstädade fyrbentingar och yes, sista tentan ÄR gjord!

Ja igår konstaterade jag att Sigge var i stort behov av ett bad så ikväll blev det trim av tasshår, kloklippning och så bad. Duschandet är väl inte sådär jättepoppis, bättre är det att bli fönad med hårblåsen. Sen kom kardan fram och åtskilliga små hårtussar borstades bort. Phu...hår överallt nu, men hunden är ren och luktar inte äckel päckel! Dessutom är han söt och fluffig!

Sickan åkte oxå på lite jultortyr, kloklippning, eftersom hon faktiskt ska på julbesök hos familjen Svensson-Swahn i jul. Vi får se hur den nya lilla familjemedlemmen uppskattas av Sickan.

I övrigt idag har det oxå städats här hemma. Paul har stått för det mesta av städningen medan jag först legat däckad i huvudvärk och sedan slitit med det himla julklappspysslandet. Det är sista året jag pysslar ihop SJU julklappar OCH gör alla julkort själv. Har för första gången i mitt liv känt av halsbränna pga stressen!!

Stressen har ju till stor del oxå berott på den där tentan i författningar vi hade nyss. Igår ringde min snälla klasskompis och kunde berätta för mej att jag fått VG på tentan! Hurra för mej!!!! Känns gutt att avsluta salstentakarriären med två VG på raken. Det tar sig! :) Nu är det bara en hemtenta kvar, och den är jag inte så orolig för.

Sökträning

Idag var det upp med tuppen som gällde, sökträning klockan tio och jag skulle få guidning till platsen från en mack och ville inte vara sen så jag var ute i god tid. Hade tänkt gå lite med Sigge i Värsnäs innan men bilen var ju alldeles frostig och det tog en god stund att få bort allt så promenaden blev kort. Onödigt kort upptäckte jag väl framme vid macken för jag var supertidig!!!

Idag var vi bara tre på träningen så vi blev klara tidigt! Ganska skönt att det inte tar hela dan alla gånger, även om det är kul. Sigge var het på gröten som vanligt men han visar mycket tydligare nu när han får vindvittring och även markeringsövningarna går bra. Inget godismuddrande utan han tar rullen o springer tillbaka på en gång.

Eftermiddagen och kvällen har gått åt till julklappspyssel och egentligen hade jag tänkt att ge Sigge hans "julbad" men nu blev det ju så himla kallt så jag avvaktar till imorrn eller måndag. På tisdag kommer klassen hit på julfika så då är det säkrast att han är ren. Just nu är han faktiskt lite skunkig och tasshåren är megalånga och gör att tassarna ser ut som en cavaliers....

Nu blir det lite slöande i soffan för mej o Sigge, Paul är på slottet och jobbar.

Ledsen dag

I lördags var farmor på sitt yngsta barnbarns födelsedagskalas. Idag vid kvart över fyra somnade hon in, 89 år gammal. Nu har vi ingen farmor mer och jag är så ledsen över att jag inte åkte hem igår kväll som jag tänkte.


image256

Ny kurs och nya lokaler

Idag började vår nya kurs som handlar om kommunikation. Skulle skrivit ner vad den hette men så mindes jag inte och datorn har just nu underliga saker för sig när man försöker öppna program. Hmpf. Snälla Cristoffer har lovat titta på datorn nån dag så nu måste vi bara göra lite backuper av viktiga filer innan han får sätta klorna i den.

Kursen iaf, den verkar väl ok. Synd är att den hålls på BBS, alltså Kalmar Nyckel. Lokalerna där är så mystiska, det känns som att man går i en lång ormliknande korridor och vi har lektioner i ena änden och kafeterian (som är skitdyr) ligger i andra änden. Dessutom är det längre dit än till Västergård *ilandsbekymmer för den som i princip bor granne med skolan*

Idag var det egentligen yogapass men jag hade en begynnande migrän plus att jag precis fått veta att min lilla farmor är jättesjuk. Eftersom jag inte visste alls hur läget var ville jag heller inte lämna telefonen, och ett ringande telefon på ett yogapass är nog inte så poppis. Istället fick jag yoga själen hemma lite grann genom att pyssla lite. Jag tillverkade en liten ask åt en julklapp åt hemlig person. Den blev ganska söt faktiskt.

Sen insåg jag att julkorten måste postas denna vecka väl nån gång så jag MÅSTE sätta fart och göra nya eftersom mamma köpte de jag redan gjort. För ett par veckor sen stämplade jag och målade lite motiv av Penny Black och dessa kunde jag nu använda för kort. Dessutom hade jag visst varit förutseende nån gång och gjort kortbaser vilket gjorde att jag kunde göra ca 6-7 kort bara ikväll! De är inte superavancerade direkt och jag har tänkt att jag ska fixa till lite mer smådetaljer på dem innan jag skickar dem men de är i stort sett klara iaf. Vardagsrummet ser ut som en enda stor skräphög....IGEN...men eftersom jag tänkte hinna fixa några fler innan skolan imorgon så är det ingen idé att städa.

Stackars Sigge fick en bit papper med tejp på på läppen  där han låg under bordet o slöade och visste inte hur han skulle få bort eländet...hihi..

Sigge fick förresten spela Allan imorse när Mervi och Maria kom förbi innan skolan. Han visade upp sitt fina kramhjärta mååååånga gånger och Maria fick ta det och ge tillbax det till och med. Han är otroligt fjäskig när det kommer folk men nu är han ändå sansad och på marken så han får hållas lite. Mervi undrade dock om han var en vuxen hund eller en valp.....han är ju nästan FEM år!!!! "Alla" har ju förutspått att han ska vara i högform under sitt femte år så nu är väl snart sanningens minut här..

Veckan framöver ser ut som så att det är lite föreläsningar och sånt och till helgen är det sökträning planerat. Blir farmor sämre så tänker jag åka hem. Har dåligt samvete för att vi inte tog oss tid att hälsa på henne sist vi var i Örebro, inte för att hon är speciellt trevlig, men det är ändå min farmor.

Ja, farmor ÄR en speciell liten tant, hon säger preciiis vad hon tycker, oavsett om man vill höra det eller inte, och sen hon blev dement så är det etter värre...hehe. Ändå beundrar jag henne, det är tåga i henne för hon har ensam bedrivit lantbruk, fött upp ponnies och travhästar, för att inte tala om tre envisa söner eftersom hennes man dog ganska ung. Hon hade travhäst ända till hon var en bra bit över 60 år och hade reumatism. Då råkade hon fastna i en höbal och ramlade ner från skullen och bröt lårbenshalsen. Det var då jag upplevde att hon började bli skruttig och gammal. Innan brummade hon runt i en gammal grön dieselmerca och hade alltid flanellskjorta och manchesterjeans. Jag vet inte om jag minns rätt, men jag har för mej att hon hade en dräng som hette Rödskägg när jag var liten. *fniss*

Nä, nu är klockan mycket och jag börjar blarra en massa, så gonatt!

HELT ledig måndag!!

Imorgon börjar nästa kurs och i lördags tentade vi den förra vilket innebär att vi är HEEEELT lediga idag!! Grymt skönt. Den sista kursen har tagit knäcken på halva klassen, även mej. Efter tentan i lördags var jag dödstrött och supergrinig. Jag kunde sen inte somna på natten och låg vaken till fem på morgonen så sökträning kändes inte som en bra idé. En trött och grinig person är inte rolig varken som matte eller som figge, så jag fick skicka ett sms och säga att vi inte kom. Det bär emot att skita i en träning så, men jag var helt slut. Istället blev det en lång sovmorgon och efter det var humöret lite bättre.

På eftermiddagen gjorde vi lite ärenden på stan, bla var vi inne i skivaffären och köpte mer skivplastfickor för mina scrap-papper. Perfekt! Sen mötte vi upp Josef o Cecilia på slottet och åt julbord. Det var nästan inga folk där = mer mat åt oss! Det var supergod mat och trevligt! Dessutom blev vi bjudna av de som arrangerar det eftersom Paul och Josef brukar jobba för dem!

Vi rullade hem när det mörknat och jag låg i soffan och kollade på en film ett par timmar och sen satte jag igång med julklappsproduktionen. Nu är iaf grunden klar, och det blir nog bra! Nåde den som är otacksam iaf! :P

Idag ska jag fixa lite ärenden och pyssla lite hemma. Om jag orkar blir det lussekattsbak!

Äntligen över!!!

Ja äntligen!!!! Jag har nog aldrig pluggat så mycket på en kurs, är helt SLUT nu. Goda nyheter är att OM jag klarar mej så var det antagligen den sista tentan på hela utbildningen. Ligger ingen tenta inlagd i schemat för nästa kurs i alla fall så jag hoppas på det! Är så trött på att må skit inför tentorna och plugga så mycket att man inte håller reda på vilken dag det är ens....

Hur det gick vet jag inte. Frågorna var rätt luriga, det är hela kursen förresten. Hur sjutton ska man komma ihåg om Ove som kommer från Norge men bott i Sverige i 20 år men förra året flyttade till Spanien med en svensk fru har rätt till läkemedelsförmån på sitt svenska recept....

Efter tentan mötte jag upp Paul och Sigge som var ute på promenad och sen kollade vi lite efter en resväska inför Irlandsresan i jul. Ingenstans fanns den perfekta väskan så jag vet inte hur jag ska göra. Väntar väl lite och ser om det dyker upp nåt bra...

I eftermiddags handlade vi för Paul skulle absolut göra sin julkaka (nån sorts fruktkaka, blä) och jag ville prova på Leilas Rocky Road. Det vill visst flera kalmariter för minimarshmallowsarna var slut! Det gick bra att hacka vanliga och nu står min Rocky Road och svalnar på balkongen.

Nu borde jag sätta igång med julklappspysslandet men det vete katten om jag orkar! Imorrn blir det en tidig morgon igen för vi ska som vanligt träna sök. I veckan kom mina små radiosar, superbilligt, 300 spänn för två inklusive frakt, så då får vi se vad de går för! Kan ju va smidigt med lite fler radiosar så de andra slipper vänta om man (läs Tove) springer iväg med den ena... ;)

Imorrn eftermiddag, redan två faktiskt, är vi bjudna på julbord på självaste slottet! Very najs! =)


Uppdatering av julmarodörens tillstånd...

Efter lite kalkylerande av hur många nötter som egentligen försvunnit tyckte jag det kändes säkrast att ändå ringa veterinären och kolla av samt ge dem en liten hint om att det eventuellt kunde behövas lite hjälp senare om vi hade otur. Djursjukvårdaren som svarade lät väldigt uppjagad när jag berättade om vad som hänt och inte var hon lugnare efter att hon rådgjort med veterinärerna...uj uj...Avvakta fick jag inte göra (vilket jag eg ville...) så det var bara att tömma spargrisen och åka till veterinären.

Där fick Sigge bli lite klämd och klappad på och sen fick han en stor skål mat (såg ut ungefär som smetig leverpastej) och jag har aldrig sett honom äta så fort!!! (Ingen har nog någonsin sett en hund äta så fort). Djursjukvårdarna och jag bara gapade medan Sigge glufsade med hela kroppen som en svulten vildhund! Hjälp! En liten spruta i nacken med apomorfin och sen blev vi förpassade till gräsmattan bakom huset. Där kräktes Sigge två rejäla högar med hundmat, finmalda nötter och apelsinbitar....Inne i undersökningsrummet kräktes han två gånger till och så en gång i bilen PÅ mitt säte när jag kilade in och handlade och en gång när vi stannat bilen hemma...hur mkt ryms i en hundmage!??

Nu är vi hemma, tusenlappen fattigare, och jag har fortfarande inte ätit nån lunch eller ens tittat på skolböckerna. Sigge är trött och lite ynklig....

Julmarodören...

NÅGON har återigen varit framme...tycker han varit ganska lugn under hösten men när jag kom hem från skolan idag upptäckte jag att han gjort ett ryck...

Igår gjorde jag lite fina juldekorationsgrejer på ett fat och i min stora betongljusstake. Dessa var idag länsade på ALLA torkade apelsinskivor samt de flesta nötterna (både valnöt och hasselnöt)!! Av apelsinskivorna finns inga spår och av nötterna finns bara lite skalflisor på mattan i vardagsrummet tillsammans med lite kanelstänger... Dessutom har denne NÅGON dragit ner några av rosorna som satt i mosshjärtanen och förstört dem så hallen var beströdd av rosenblad..

Vi får väl se om julmarodören får magknip, förhoppningsvis blir det bara massa juldoftande pruttar!

Jag kan bara säga att denne NÅGON ligger risigt till hos jultomten....

Sökträning och adventspyssel

Idag var det samling 11, en timme senare än "vanligt" och ändå var jag där med andan i halsen tre minuter över...som tur var hade de flesta andra oxå blivit sena pga bilar som inte ville starta o sånt så det var ingen fara. Jag hade ju tänkt åka dit redan till tiotiden och gå en ordentlig sväng med Sigge innan så han inte skulle vara dundertaggad.

Dundertaggad var typ en underdrift. Sigge var skithet och glömde bort vad man använde nosen till de första vittringsövningarna. Vi började dock med markeringsövningar och Sigge tar rullen snabbt som attans men vill gärna visa upp den en stund (tuggandes som en krokodil) för figgen...Annars går ju allt snabbt snabbt med raketen Sigge...

Jag kände mej splittrad i början, visste inte riktigt hur jag skulle hantera Sigge som var tom ännu hetare än han brukade och vi gjorde en popup men det gör ju ingen skillnad. Nä, det bästa är ju att lugnt knega på med vindvittringarna och Anna tyckte jag skulle berömma honom suuuperförsiktigt när han fick vittring och det hjälpte ju jättebra!! Då släppte han dem inte lika lätt och sista övningen var riktigt fin. Jag vet inte varför jag blir så förvirrad. Det är ju periodvis likadant i apporteringen, när självförtroendet blir lågt blir jag förvirrad och det märker ju Sigge som blir ännu mer stissig.

Sigge tenderar som sagt att vara kvar hos figgen och socialisera lite, men vi gjorde lite markeringsövningar i slutet så man får nog jobba mycket så. Markeringsövningar för att inte fastna hos figgen, och vindvittringsövning för sökarbetet men då bara belöning i form av MAT hos figgen, ingen rulle än.

Matte behöver träna på att springa rakt i skogen....hehe...jag måste verkligen ta sikte på vart jag ska för att inte springa helt vilse.... :S

På vägen hem gick jag in på Ikea och köpte det där fatet jag trånat efter så länge. Paul kom hem samtidigt som vi så vi lagade lite mat (läs Paul) och slumrade lite i soffan. Sen jagade jag ner Paul i källaren för att leta rätt på julsakerna som "nån" gömt längst in så nu har vi julpyntat här hemma. Det blir inte så mycket julsaker i år, dels hittade vi inte allt och dels är jag inte så sugen när vi ändå ska vara borta hela julen...

Träning i regn och bebissnos

Regnet har öst ner hela dagen, och jag insåg att jag nog ändå MÅSTE köpa mej ett par nya regnbrallor. Tog en prommis till Intersport och hittade ett regnställ för ok pris med sköna LÖST sittande regnbrallor. Hurra! Nu är jag redo för både sökskog och apporteringsträning!

Apporteringsträning blev det redan denna eftermiddag. Marina och jag hade stämt träningsträff och idag tränade vi på lååååånga markeringar (och på att kasta - jag är verkligen SÄMST, tur att Dot markerar så bra ändå!). Sigge blev som vanligt superhet och flamstramsig när Marina dök upp men jag försöker att inte bry mej så mycket. Om han sätter sig framför eller går på tok för mycket framför så lyfter jag tillbax honom, jag får en sur hund, men det funkar i alla fall.

Sigge skötte sig överlag bra vad gäller markerandet och apporterandet. Det var inte helt lätt att se genom regnet och avståndet var långt, antagligen det längsta han nånsin kört markeringar på. Supernyttigt! Ett par gånger missade han nog att markera och då blev han lite tveksam, nån gång kastade vi om och nån gång gick jag lite längre fram och då gick han ut i rätt område och fick med sig dummien in efter att fått söka lite efter den (han höll sig ändå i området). Jag är nöjd över farten och att han faktiskt gör rätt snabba upptag. Avlämningarna är rätt kassa, speciellt i början när han bara ville titta åt Marinas håll för att inte missa nåt. I slutet fokuserade han mer på mej efter lite mutande med mjukost vid avlämningarna.

Mindre bra var att rackaren knallade ett par gånger när jag kastade. Där ser man vad man inte tränat på....det har lixom inte behövts förut. Som M sa så fick jag ju tillfälle att ta tag i det nu så på sätt o vis var det ju bra. Tur att avståndet var så långt att jag inte störde Dot när jag vrålade.....

Jag är ändå nöjd med dagens träning, känns som att vi är på rätt spår igen!

Efter träningen hälsade jag på hos Sanna, jag hade ju ännu inte fått träffa lilla bebisen Leia Isabel! Liten är bara förnamnet, hon är en liten pluttis! Supersöt! Jag fick hålla lilla grynet en lång stund, mysigt! Vi drack lite te och babblade om ditt och datt innan det var dax för Leia att äta igen och dax för mej att åka hem och dammsuga. :P

Nu är det sushitajm!!