Tårtätning och valpbus

Idag hade syskonen Java, Svea och Nisse träff för att äta tårta. Vi glömde ju bort den på valpträffen och även "syskonen" i nya familjerna fick del av kakan. Mums mums tyckte Java som i rädsla för att bli av med smaskigheterna stoppade in hela på en gång i munnen. Problemet var bara hur man sen skulle tugga för den var faktiskt ganska stor.....Lilla knasan är så söt!!! Hon visade oxå upp sitt nya coola täcke och tyckte själv hon var väldigt fin.

Sen tog vi en promenad och syskonen fick leka. Java och Svea är verkligen partners in crime och busade järnet så Nisse knappt hängde med. Det är häftigt o se hur de brottas o fintas o springer och leker. Tur de är mjuka i kroppen!! Java hann rulla sig i något äckel och dessutom plaska runt i vattenpölar så hon fick åka i duschen när vi kom hem. Inte nog med det, hon fick träffa hårfönen!! Till skillnad från Sigge som njuter av värmen o uppmärksamheten tyckte hon väl den var sisådär kul bara.

Ikväll har vi handlat och lagat mat (läs Paul) och jag har slagit in paket till Matt som fyllt år i dagarna. Ett litet kort blev det oxå. Det ska vi försöka lägga på lådan imorgon. Det är dyrt att ha släkten i ett annat land, inte nog med att det är dyrt att åka dit och att man inte kan träffa dem så ofta, att skicka paket kostar ju multum!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback