Sötsnöre i snöre!

Det finns en till åttaveckorsvalp här på området, en bara några dagar äldre bordercollie, och den går minsann koppelrundor hela tiden. Trist för den tänker jag, det finns väl ingen mening att gå promenadrundor med en sån liten så man absolut behöver koppel. Java rastas på gården och där kan hon vara lös (än så länge är hon ju som ett plåster). Däremot har vi igår provat halsband ett tag, och det gick bra, kliade lite granna bara. Idag provade vi koppel och det var som allt annat, nemas problemas! Helst vill hon såklart klara sig själv och tar ett tag med tänderna om kopplet och går, men det är okej att följa med matte oxå! Hon ser för övrigt väldigt stylish ut i sitt röda koppel med texten "vintage" tryckt på. Är man en böna så är man!

Fast...egentligen så är Java en sockerbeta, precis som sina syskon; Svea, Kingston, Ymer, Jump, Winner och Amos! Storasyskona är potatisar så man måste ju följa temat! :) Matte har fått vara med och välja ut namnet, och jag tycker nog det passar!

Förutom att gå fint i kopplet så har Java sovit, kissat, ätit ute på gräsmattan (då smakade maten bra), hälsat på en bebis, lånat termosar till jaktprovet i helgen, bitit på vår grannes klänning, nästan tinat upp sura grannen ovanför, tuggat tuggpinne, skällt ut ett farligt tuggben, bitit hål i mattes byxor, klättrat upp för trappan, för första gången sagt till när hon var kissnödig o mycket mera. Allt görs med många kiss-, mat-  och sovpauser emellan. Det tar på energin att vara liten valp i ett nytt hem!

Ikväll jobbar Paul på slottet och någon ska tydligen komma och köpa vår andra gamla stationära dator. Snart är det bara skrivaren kvar, nån som vill ha en kombinerad skrivare, kopiator och scanner? :)

Lite bilder på sötsnöret då:

image375

Sover gott..

image376

Lilla Ikea-bädden är skön att sova i på alla möjliga konstiga vis.
 image378

Oaaah, så skönt att sträcka på sig!

image377

Vadå Dumbo??

image379

Sötaste Java

image380

Jag kommer när du ropar, som blixten!!!

image381

Simultankapacitet att kunna klia på halsbandet OCH slicka sig på nosen samtidigt!

image382

Vad är det här nu för ett snöre??

image383

Det går faktiskt bäst när jag håller i kopplet själv. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback