Sista lediga dagen

Ja, nu är det slut på VAV:andet (vård av valp)! Husse ska vara "pappaledig" nu resten av sommaren. Det känns både sorgligt och lite spännande. Bautasteg mot "vuxenlivet" ju, skaffat kombi och börjar jobba inom det yrke jag utbildat mej till, o allt inom en vecka! :)   Kanske dax för det när man är 28...

Bilen ja, det är en silverfärgad Passat med turbo, acc och allt, en riktig hundbil kommer det bli. Den är väldigt fräsch invändigt, inga hundar kommer få lorta ner säten där inte!!  Vi har (mha mamma och pappa som bud) köpt lastgaller och bagagerumsmatta från en gubbe i sthm (nära deras sommarstuga). Nu pågår jakt efter grindar så vi kan ha det och mellanvägg. För tillfället känns det som en bra lösning, kanske blir det dubbelbur istället senare. Just nu har vi Javas bur på ena sidan i bagaget och Sigge får husera på utrymmet som blir kvar. Java har nästan växt ur sin bur, när hon ligger utsträckt på sidan når hon alla fyra sidorna på buren på samma gång! Lilla pluttan!

Är det nån som vet nån som har grindar med mellanvägg att sälja till en passat, den nästnäst nyaste modellen (från 98 alltså)? Vi behöver oxå solarplexius så håll gärna ögonen öppna för oss!

Så mkt mer har jag inte att berätta för tillfället...jo förresten..inget host har hörts från Java på flera dagar nu. Hör vi inget mer så vågar vi komma på valpkursen på onsdag kväll. Det skulle vara ok enligt veterinären, hunden blir smittfri redan nån dag innan hostan slutar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback