Bad och syskonbus

Lördag innebär kort dag på jobbet! Var hemma vid tretiden och då stack vi till Svinö för lite bad. Det var inte så jättemycket folk/hundar kvar vilket var skönt. Vi badade och simmade och plaskade en lång stund, vattnet var jätteskönt. Gäller ju att passa på, hörde att det kan bli algblomning nästa vecka och det är väl inte så konstigt med tanke på det varma soliga vädret. Då är det ju tyvärr slut på havsbadandet.

Java träffade en ny kompis, flatte/weimeranerkorsningen Morris, bara tre dagar äldre och tillhörande en "judofamilj". Han var jättesöt och brun som choklad men väldigt skällig. Hu!

Idag blev det äntligen tillfälle för Java att ha en playdate med syrran Svea. Brorsan Nisse (fd Ymer) var oxå där och Java blev alldeles till sig av alla nygamla bekantskaper. Hjälp så olika de blivit nu! Tikarna var ju jättelika varandra som små och nu är Java som en liten miniatyr, det skiljer flera kg på dem. Typen är oxå helt olika, Svea tar efter mamma och blir liten o kompakt medan Svea antagligen får pappas figur, lite mer långbent och smal. Nisse var inte en liten knubbis längre utan stor o ståtlig men fortfarande lika gossig. Dom är iaf fina som snus alla tre!

Nu är båda hundarna trötta och ligger här utslagna. Idag låg förresten Java och Sigge för första gången sida vid sida på dörrmattan, inte nära, men ändå tillsammans, helt avslappnat.

Imorrn vet jag inte vad som händer, vi får se. Ledigt är det dock, jag är lite sugen på sol och bad. Har hört att man ska kunna bada med vovvarna på ett ställe utanför Köpingsvik. Får se om vi orkar åka dit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback