En händelserik vecka väntar!!

I helgen har vi spelat poker hemma hos J och C, vi var åtta spelare, jag enda tjejen, och kom ändå bland de tre bästa i alla partierna. Känner mej lite stolt faktiskt! :) Sigge var jättepoppis bland de andra som var där, och han var jättenöjd över all uppmärksamhet! Han var dödstrött när vi kom hem...

Här hemma har det annars mest förberetts för närmaste framtiden. Jag har gjort en storsortering av alla skolpapper och nu finns ALLA skolpapper i likadana pärmar med etiketter på ryggarna. Det var ett större jobb än väntat men det känns väldigt bra att ha det gjort nu när vi börjar närma oss slutet! Vi har oxå varit till Pauls jobb med kompostgaller och filtar för att göra en liten hörna åt Sigge som ska vara kontorshund under de närmsta tio veckorna. Paul jobbar ute på Varvsholmen, i samma hus som Apoteket AB, och det vimlar av kontorshundar där.

Eftersom jag hörde rykten om en STORM så planerade jag inte in någon hundträning. Sigge fick istället agera posthund och hjälpa mej bära hem ett paket från OK så att nåt nyttigt blev gjort iaf. Som ni ser är bilden lite randig, kameran håller på att gå sönder!!! Det började med ränder på displayen och nu blir det på bilderna oxå. J trodde det var mjukvarufel och om det inte finns nån resetknapp på kameran så är det kört. Vi har ju ändå tänkt köpa oss en digital systemkamera snart men det är ju bra att ha en kompakt oxå lixom..

image261


Nu i veckan börjar alltså praktiken=långa dagar=lite tid för Sigge så det är tur att han i alla fall får hänga på kontoret. Till helgen däremot är det sökträning för Tony som gäller!! Det ska bli SÅ roligt!!

Nu väntar sängen, ha en bra vecka gott folk!!


Kommentarer
Postat av: marianne

En riktig goding!!
Kram mamma

2008-01-23 @ 22:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback