Fredag

Det blir varken speciellt mycket hundträning eller bloggning nuförtiden. Sover inte speciellt bra och dessutom är det projekt flyttpackning som tar en del tid. I onsdags hade vi en visning av lägenheten och fick därför "snabbstyla" den lite och ta ner allt extra till källaren på tisdagskvällen. Onsdag kväll var det bara att snällt bära upp allt igen eftersom vi fick lov att låna lite "allmänt" utrymme där det egentligen inte får stå saker.

På hundfronten så går ju Sigge fortfarande på säsongens femte (?) antibiotikakur med lite prednisolon som tillägg och Java har fått en släng av ögoninflammation. Idag fick vi recept på ögonsalva så nu ska hon nog snart se klart igen.

Jag har fortfarande inget boende klart i Örebro så det verkar just nu som att det blir till att bo hos mamma o pappa ett tag igen. Det lilla hus jag spanat in nära jobbet är under prisförhandling...men vi får väl se. Det är ett riktigt renoveringsobjekt iaf.

Imorrn bitti bär det av på spa med jobbet. Det ska bli trevligt men en sovmorgon hade inte heller suttit fel...får se om man får sova på söndag, eller om det blir lite hundträning då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback