Three down, one to go

Bara en liten hörntand kvar nu. De tre nya är på väg och det med besked. Alla nya tänderna är JÄTTEstora i hennes lilla mun, hon ser ut som en skämtteckning med sitt grin!

Idag var det som vanligt jobb jobb jobb och sen hem och vända för vi bestämde träff med E & M på Krögers. Vi ringde och kollade så det gick bra att Java följde med, och det gjorde det om vi satt vid ett "staketbord". Sen visade det sig att Paul var bekant med servitösen så Java fick tom ligga under bordet. Där låg hon på sin filt och smaskade lite på ett tuggben, spanade på folk och lekte med sin nya leksak, "Grodan II". Sen hyrde vi en film, "no country for old men" och kollade på den hemma hos E & M.

Java verkar ha kommit i spökåldern, det är väääldigt läskiga saker som finns här och där och hon ville absolut inte gå in i trapphuset när vi skulle åka hem! :S Husse försökte fösa in henne men det gick inte riktigt så jag tog henne i hampan o drog in henne i trapphuset och sen gick vi helt enkelt o lät henne komma efter. Det gick lätt som en plätt.

Imorgon ska vi tvätta och fixa lite här hemma, vet inte vad det blir mer. Njuta av min lediga helg bara och så träna lite hund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback