Vårutflykt till Värsnäs med Paul bakom ratten!

Solen sken även idag och vi bestämde oss för att åka på en liten utflykt. Pauls körkort har legat lite på is under vintern men nu är det verkligen dax att ta tag i det. Jag spände fast mej ordentligt med bältet på passagerarplatsen och försökte lugnt och fint lotsa Paul genom faror i trafiken mot Värsnäs. När vi kom till Berga upptäckte jag att Paul glömt att sätta på sig säkerhetsbältet!!! IIIHK!!

image320


Rollen som handledare är..tjaa...inte riktigt min grej. Det är ju med fara för livet man sitter där och ska dirigera både armar och ben och huvud på den stackars eleven (=Paul). Hjälp så mycket saker som går automatiserat för mej som kört ett antal år nu. Nåväl, sakta och lite osäkert nådde vi iaf vårt mål, Värsnäs. Där gick vi en lång runda med Sigge och stannade även för att fika i solen. Sigge som fick gå vid sidan hela tiden höll på att spricka av otålighet. Inte en enda gång fick han heller bada. Så kan det va ibland. En endaste dummy fick han hämta in...världen är orättvis tycker en trött Sigge som nu har somnat som en stock.


image322

image323


Vägen hem körde Paul mycket bättre! Det handlar nog om att våga slappna av lite grann. Nu ska vi öva ordentligt, han ska få köra varenda gång vi ska åka någonstans så att han blir säker bakom ratten. Ska bli väldigt skönt att slippa köra hela vägen varje gång vi ska någonstans.
 

image321


Ikväll ska Paul få träffa valparna för första gången! Jag tror inte han är riktigt förberedd på hur mysiga de är...ska bli kul att se hans reaktion! Jag längtar jättemycket nu, vi har börjat förbereda lite hemma, plocka bort de få mattor vi har osv. Måste ta en vepa och valpsäkra alla elsladdar oxå. Sigge var aldrig på dem, däremot älskade han kläder, men vi har alla smutskläder i ett speciellt litet fack i garderoben (ljuva 60-tal) så dem kommer hon inte åt! Vi har inte skaffat någon till mattunna heller, vi ska lura ut någon bra lösning snart.

image324

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback