Tentapanik!!

Ja...den är här...fast just nu är jag i stadiet att jag inte vet vad jag ska plugga på. Har gjort de 2,5 tentor vi fått tillgång till och nu är jag mitt i en bok om "råd om egenvård" som jag fick på första praktiken. Den är bra, men sen kommer ju andra saker till tentan oxå, som biverkningar och lm o äldre  o hur en leversjuk tar emot lm och sånt där svårt....buuhuuu...PLUS två frågor vilka som helst om vilket som helst läkemedel som är receptbelagt. Hallå..vi kommer väl ha tillgång till fass sen när vi jobbar, eller måste man ha hästminne?

Imorrn ska jag äntligen till en specialistläkare och jag hoppas de rättar till medicineringen så jag slipper vara tjock som en michelingubbe resten av livet. Det känns helt ärligt precis som att jag har en otymplig och tung fatsuit på mej...Tyvärr är det väl inte lika lätt att bli av med min extrakostym som med en riktig fatsuit. =(

Ja inget kul händer således här, bara tentaplugg. Sigge sover just nu med huvudet på min nya skärmaskin (till pysslandet), undrar om det är skönt med en pinne att lägga nosen på? *hihi* Vi var en sväng till veterinären igen idag. Sigge har slickat sig så himla mkt i rumpan sista dagarna så jag tänkte det var analsäckarna som krånglat. Det har nog aldrig hänt förr, eller jag tror att min morbror tömt dom på honom en gång förresten, men jag vet inte hur man gör och tycker det verkar allmänt äckligt så det fick veterinären göra.

Han klämde och kände och tömde ur och sprutade in penicillinsalva och hade sig. Sigge mer eller mindre hängde i min famn och krummade med ryggen som värsta katten. Han var INTE glad, men stod still och fann sig, duktig kille! Dock var det där sekretet normalt och allt var ok, så antingen var det en inflammation som precis börjat komma eller så var det något annat som irriterade honom. Vi ska avvakta ett par dagar och se om det går över.

Nä..nu vill jag bara att det ska bli fredag eftermiddag och att tentan ska vara över, är den riktigt snabbskriven hinner jag eventuellt vara med och träna sök oxå, men vi får se...

Kommentarer
Postat av: mamma

Lycka till på tentan imorgon och hos doktorn också. Du fixar det här också
Kram mamma

2007-11-01 @ 09:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback