Marknadsbesök och en allmänt trevlig dag

Idag hade vi klockan ställd för jag hade ju (som jag skrivit tidigare) fått i uppdrag att skriva lite om SSRK:s hunduppvisning på Björnö slott. Vi var där en stund före och kollade runt lite och hälsade bl a på Paul förre chef som visade upp sitt företag.

Sigge fick stanna hemma och det var nog lika bra det. Solen gassade och det var mycket folk och många hundar. Hoppas verkligen ingen lämnade sin hund i bilen, det hade varit som långsam grillning. Innan uppvisningen hann vi gå en runda och prata lite med några av försäljarna, det var trevligt. Vi spanade in de stånd vi skulle besöka igen för att handla lite och sedan begav vi oss bortåt vattnet. På vägen dit passerade vi ridbanan och hann titta på Arnold Assarsson som visade hingstar. Hjälp vad det ser lätt ut med någon som kan rida och med en välriden häst. Han kunde vända på en femöring och ändå hoppa rejäla hinder direkt efter!

Hunduppvisningen var trevlig att se och det lockade mycket folk! Roligt! Sven var speaker och Marina och Gisela och Åke Fuchs förde hund. De visade upp de olika "grunderna" inom apportering och simulerade oxå en liten "jakt". Men, det får ni läsa mer om på SSRK:s hemsida när "reportaget" är klart! ;)

Vi köpte med oss några limpor, varsin blåbärs- och vaniljsnurra samt "hemkokt" myggmedel och hudkräm. Tog svängen om Kama Sushi och lyxade till med sushilunch. Sedan städade vi som tokar till Maria kom. Imorgon ska vi nämligen till Köpenhamn för att lära oss tillverka tabletter på universitetet där. Maria och jag stack och handlade och sedan fixade Paul mat åt oss. Lyxigt! Jag ansvarade endast för grillning av vitlöken och det gick ju som det gick. En lök exploderade i grillen!!! Detta trots att jag hackat ett hål i den. De blev iaf goda och resten av maten oxå; grönsaker i ugn och fläskfilé med fetaoströra. Mums!

Lite softa framför tvn och nu i säng för nu väntar ett par intensiva dagar!! Gonatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback