Billig IKEA-tur och pyssel

Efter att ha skrivit klart vårt projektarbete och var jag nere på stan för att köpa almanacka på Ordning & Reda (fanns ingen som den jag tänkt mej) och några "etiketthållare" till tidskriftsamlarna från IKEA som inte har såna. (Fattar inte varför de måste göra om dem så hälften av våra vita har ett runt hål och ingen etikettram och hälften har inget hål men etikettram. Nu blir det ändå rätt snyggt med de där små hållarna. Köpte oxå lunch och tog med mej till sambon som numera har snoffsigt kontor på Varvsholmen. Sushi som vanligt när Toflan väljer! ;)

På eftermiddagen har jag suttit på balkongen och solat/tittat på hemtentan/läst lite i min bok. Hemtentan verkar lite småklurig, pratade bort en timme i telefon med en tjej från klassen om allt och inget oxå och fick lite tips om första uppgiften. Verkar som att jag tänkt rätt men lite i "överkurs".

Jag blev lite rastlös för en stund sen och fick för mej att jag skulle slutföra projekt anslagstavla. Vet att de har billiga anslagstavlor (49 kr) på IKEA men de är egentligen lite mindre än jag tänkt mej. Hellre en anslagstavla än ingen alls så jag gjorde slag i saken och stack iväg och köpte en sån och en tunnt sommartäcke för 29 spänn. Dessutom passade jag på att hämta ut de där gratis energilamporna man fick om man hade med sej ett urklipp från Familytidningen. Det är ju alltid bra att vara snål och miljövänlig på samma gång! Susade raskt hem och började pyssla!

image146

Meningen med anslagstavlan är ju att den ska vara snygg samtidigt som den har en funktion så jag hade sedan länge tänkt ut att jag skulle använda det snygga tyget jag köpt för superreapriser på Åhlens. Det går i samma färger vi (läs jag) valt att ha i "kontoret". Jag fick efter lite besvär bort ramen runt anslagstavlan och sen klädde jag tavlan med ett lager av täcket och häftade på baksidan. Jag mätte ut tyg så det såg snyggt ut på framsidan, klippte och strök så det blev slätt och fint. Sedan häftade jag fast även det. Jag försöker alltid häfta så man tar tvärsöver hela tiden. Då blir det inte snett eller skevt. Hörnen häftade jag fast sist och då fick jag klippa ur lite av täckesvadden för annars räckte inte häftklamrarna ner. Tänk så mycket nytta jag har haft av min superbraiga Rapid! Den har verkligen varit värd pengarna!!

Så här fint blev det! Nu ska jag (läs Paul) bara skruva upp den på väggen med såna skruvar som ser ut att ha en bricka på sig samt sätta fast några pappersklämmor med skruvar på där vi ska sätta räkningar och annat viktigt. *nöjd*

image147

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback