Vårdag...

...som tillbringades i skolan. Blä! Närå, kursen verkar helt okej men väääldigt mastig. Det är bara att bita ihop, snart kommer sommaren. Ska bli riktigt skönt att jobba ett tag. Ska bli ännu skönare att vara "mammaledig" med lilla vappan som förhoppningsvis kommer till oss. Nu räknar vi ner dagarna till ultraljudet och hoppas det visar på en hel hög små knyten som ska bli trevliga gyllne vänner åt fler goldenfantaster än bara oss.

Efter skolan stack jag ner på stan för att köpa ett par byxor. Gjorde så och hittade inte så mycket annat, jo en enkel linnekjol som blir bra när man väl vågar visa sina bleka ben som gömt sig hela vintern. Egentligen tycker jag det är rätt mysigt att sola solarium då och då, men just nu har jag ökad benägenhet för att få prickar, upptäckte en ny på ett finger idag till och med. Man ska vara rädd om sitt skal, det är det enda man har! ;)

Apropå hud och sånt så ska vi till Läckeby för föreläsning om fästingar, de otäcka små krypen. Det är tydligen en kvinna som forskat om fästingar och erlichias som håller det. Intressant, för erlichias är fortfarande något av ett diffust mysterium för mej. Dessutom är det faktiskt bra för framtiden som farmaceut, apoteket säljer ju numera massa olika fästingmedel.

Före dess blir det såklart en hemmakväll nu och imorgon föreläsning. Har eventuellt tänkt att cykla till djursjukhuset med Sigge för vägning (se, även där slår jag två flugor i en smäll!). Sigge går ju som sagt på sträng diet och han ser faktiskt smärtare ut, men vi ska ändå checka av. Går inte att kräva hård träning av en tjocksmock ju (o ja, matte vet hon oxå behöver hålla igen). Dessutom behöver kondisen bättras på. Synd att vi inte har dragkrok på bilen. Då hade vi kunnat slänga på cyklarna därbak och åkt ut till landet nånstans och cyklat och låtit Sigge springa lös i den hastighet han själv känner för.

Det gick så bra med avlämningarna igår att vi nu satsar på att vila oss i form till onsdagens träning. Hoppas verkligen att förbättringarna är kvarstående nu!! :) Det skulle hjälpa oss en bra bit på vägen framåt. Nästa stora "prövning" är viltet, men det ska nog lösa sig det med.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback