Jubel och fanfarer!!

Hurra för Marina och Dot som fick en hedervärd sjätteplats i årets unghundsderby!!! Imponerande att FEM av kullsyskonen gick till final! Wow!

Dessutom noterade jag att en Wintergoldare oxå var med. Roligt att se att nån är ute på tävlingsbanorna iaf...

Kommentarer
Postat av: Lisa/Håkan

Hallo på er, visst var det kul att Frodo(Bearberry) hamnade precis på linjen till finalplats med 86p på Derbyt(Wintergoldare) men det var en till med och hon är dotter till Sigges syster Sockan som heter "Saga", de blev 2:a bästa goldentiken:) Det är fler på fram marsch... derbyt skulle bara bli en träning för Anna & Kajsa som det kanske är för de allra flesta som går dit med sina unghundar första gången. Såg även att ett ungt halvsyskon till vår goa Higgins gjorde väldigt fina poäng. Härligt att se så många glada retrievgerägare:))) Ha det gott och hoppas allt går framåt med Siggetassen. kram Lisa/Håkan

Postat av: Tove

Ja det var bra jobbat av Frodo! Sigges tassar läker finfint och det är skönt! Jag har tänkt att dra igång med apportering och kondition till veckan, lydnad har vi börjat på så smått!

2007-06-30 @ 19:50:35
URL: http://toflan.blogg.se/
Postat av: Lisa/Håkan

Vad skönt att det går åt rätt håll... det lät verkligen hemskt att oturen skulle vara framme så pass. Va roligt att ni redan kan komma igång så smått:)) ska lägga en länk till er från vår blogg.
kram

2007-07-02 @ 17:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback