Hurtig morgonpromenad på nationaldagen

Tiiidigt imorse ringde klockan. Sigge och jag hade bestämt träff med Marina och retrieverbrudarna Ludvigsson för en långpromenad. Solen verkliigen gassade på oss, shit vad varmt det är nu, rena sommarvärmen!!

Sigge kanontrivs med tjejerna, Dot är nog favoritbrottarkompisen men Tilda och Fun kommer inte långt efter. Sigge såg lite snopen ut när när Yippie kände sig tvungen att skälla ut honom lite. *hihi* Det verkar ju som att han är trygg och lugn så länge han känner han kan lita på deras hundspråk och på att vi mattar kan reda upp situationen om det händer nåt, som när hela skocken sprang rakt över stackars Happy och det bara var ben och päls åt alla håll!

Jag misstänker att Marina försöker göra alla sina hundar till labradårar för vägen var kantad med sumphål. Man hörde plask efter plask när brudarna vilt hoppade i gång efter gång och sen kom upp helt svarta!!! Sigge är lite mer fisförnäm och föredrar att glida i lite snyggt (trots vår plaskträning!!).

När vi kom hem var det raka vägen in i duschen för Sigge. Han blev akut döv och försökte med alla knep slippa men han luktade ju aber och var helt brunsvart så ingen pardon. Dusch och schamponering och nu ligger han i hallen och är trött. Matte är oxå trött men ska göra färdigt det sista på tentan och sen blir det nationaldagslov!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback