Vuxenvarning på oss!

Idag har vi nämligen gjort rostbiff och fixat räkenskaper. Rostbiffen blev god men liite seg. Potatisgratängen till blev däremot gudomligt god! Mums! Till hade vi oxå kokta rotsaker på irländskt vis, mums det med.

Ikväll har vi kollat över vår ekonomi och gjort en noggrann sammanställning över allt vi betalar för osv. Det var skitbra att få en överblick över saker och ting, men lite läbbigt oxå. Man ser ju obarmhärtigt klart vad man slänger iväg sina pengar på.

Idag har vi dock "tjänat" pengar. Golvet vi köpte på IKEA bytte vi idag till deras billigare laminatgolv. De har nån slags kampanj och säljer vissa av laminatgolven för 39/kvm. Det är 100 kr billigare per kvadratmeter än "parketten" vi köpte så vi bytte. Laminatgolv tål hundfötter bättre än parkettgolv, i alla fall ikeas supertunna, och dessutom såg vi hur sliten och ful parketten var i visningsrummen. Nog för att vi har lite mindre trafik än Ikeas varuhus men det visar ju ändå på hur den blir efter slitage. Dessutom hittade vi ett snyggt mönstrat golv, det är mer som "hela" plankor, inte parkettstavar, men såklart fortfarande ek.

Uppepå det fick vi oxå en tusenlapp för persiennerna i Pauls lägenhet. Yey! Bra med pengar och bra att vi slipper plocka ner dem och ta rätt på dem. Imorrn blir det jobb från sju så sängen väntar...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback