Projekt bokhylla!!

Idag tog vi oss äntligen i kragen och begav oss till IKEA och köpte vad vi behövde för bokhyllan som så länge planerats men inte blivit byggd....ca 2000 fattigare och med Corsan fullastad åkte vi hem och började!!

122621-61


Så här såg det ut innan. Tapeterna för övrigt är beige (samma som i lilla lägenheten ni som var där) och på kortväggen en brun men ack så tom fondvägg.


122621-63


Bort med möblerna framför och upp med skenor på väggarna! Paul skruvade för hand och jag med skruvdragaren...hihi!


122621-64


Sen upp med hyllplanen på konsoller och rita för skruvarna, ner med hyllorna och skruva fast konsollerna och så upp med dem igen. Denna del av arbetet ställde till med mest svordomar av olika anledningar. Dels var det svårt att få i skruvarna pga konsollernas konstruktion och dels var det svårt att få i alla konsollerna i skenorna på samma gång. Dessutom säger jag bara det....väggarna är gjorda av torkad schweizerost!!! Hur kan dom bygga såna hus? Ett under att det står kvar efter vinterstormarnas framfart!


122621-65


Ja nu är hyllan uppe till slut! Det som ska till är ett understa hyllplan för liggande böcker och lådor samt att det översta hyllplanet ska förlängas och löpa längs hela väggen över dörren. Vi köpte oxå spots som ska sitta på översta hyllplanet och lysa upp hela underverket lite. (Nej pappa, det är inte klämspots utan såna man skruvar fast!!)  Ja och så ska hyllan såklart fyllas med våra böcker, schackspel och annat grejs! Vi känner oss riktigt nöjda!! :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket jobb! Så fint det blir!!
Kram mamma

2007-01-21 @ 19:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback