Matte luktar konstigt..

...tyckte Sigge när jag kom hem från djursjukhuset ikväll. Följde med Sanna för att hämta hennes springer/kalkon. Imorse hade han varit jättesvullen så han fick åka in till sjukhuset igen. Där hade de ultraljudet "ägget" på halsen och upptäckt att det inte var ett hålrum utan flera stycken mindre och att det därför inte bara var att sätta drän. Utrustade med ultraljud för att inte komma åt venen som låg precis bakom (snacka om att Zombie haft skyddsänglarna med sig i skogen( kunde de sätta ett drän och nu är lillkillen rakad på bröstet och utrustad med en röd liten slang. Han skvätte rödfärgad serumvätska både lite här och där i väntrummet!!!

Uscha sånt bök, vilken tur Sigge hade ändå i oturen med "halsfluss" och sådant elände...Nu får Sanna plåstra om sin lilla hund ett par dagar. VI får hoppas att odlingsprovet visar att Zombie fått rätt antibiotika och att såret läker fint nu!!

Måste medge att det är lite spännande med bakterier och mediciner och sånt nu när vi faktiskt läser om det i skolan!! Lite "riktig" praktik!! Sigge knaprar ju oxå antibiotika, närmare bestämt amixicillin som är ett bredspektrumantibiotikum.  Hoppas därför baskeluskerna dör, jag talade med "vårt" djursjukhus idag och om han inte verkar bättre imorgon så ska vi dit igen så de får titta på honom. Han är nämligen fortfarande ganska rosslig i halsen och på högersidan är det rejält svullet, men jag tror inte det är en böld utan helt enkelt tonsillen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback