Ännu en Oture!!

Idag har vi bara varit inne och städat och grejat och Sigge har fått ta det lugnt. Kompisen Zombie däremot stack ut i skogen och tränade. Inspirerad av Sigge (?) sprang han rakt in i en pinne! Matte undersökte och hittade inga skador men väl hemma började han må kass, så de åkte in till djursjukhuset med mej som moraliskt stöd.

Väl där blev han undersökt och fick lugnande, blev MER undersökt och veterinären hittade ett stort sår med ficka under tungan. Då blev lillen sövd och veterinären upptäckte att såret var 7 cm djupt!!!! Hon sydde ihop det och nu får stackarn käka rimadyl och antibiotika precis som Siggs...vi håller tummarna för att det inte ska bli komplikationer!!

Jag säger då det...hellre att man är överdrivet hönsig än nonchalerar...tur för våra vovvar det!!



Efter veterinärbesöket hämtade vi upp Paul och åkte till sushistället. Vi skulle egentligen varit hos Johanna och Daniel men vi åkte till Sanna och Osse istället. Zombie behövde ju vara hemma och ta det lugnt. Sushin var supergod som vanligt, funderar redan på hur jag kan övertala Paul att vi ska äta det imorgon oxå!! :P Till efterrätt fick vi pannacotta som Danne gjort. Ja, killar kan minsann! :)

Kommentarer
Postat av: Sanna & Zombie

Tack så mycket att du följde med som moraliskt stöd idag, behövdes verkligen!!

Många kramar // Sanna med skadling :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback