Lördag

Idag har jag suttit på skolan och pluggat några timmar med några i klassen. Tycker kursen och framförallt en av lärarna är väldigt rörig och dessutom är tentan väldigt omfattande!! Hjälp så mkt beräkningar!!! Usch usch..

Jag mötte Paul nere på stan för att leta rätt på ett nät till bilen, och så har vi gjort. Nu ska vi bara fixla och doxla lite så ska Sigge kunna få frisk luft även när han sitter i bilen och väntar. Lär bli några timmar imorgon så jag är glad att vi hann fixa det idag (bara vi nu lyckas montera upp det). Känns skönt att kunna fortsätta ha vår lilla bil ett tag till. Den är väldigt billig att köra och att äga (när den inte går sönder). Enligt bilbesiktningen ska den nämligen vara bättre än genomsnittet för småbilar. De anmärkningar den brukar få på besiktningen brukar vara fel som beror på hur man sköter bilen. Nu har vi ju dessutom bytt flera "stora" grejer så den ska nog rulla några mil till. Hoppas den går igenom besiktningen nu!

Nu ska vi snart äta fiskbullar (den rätta sorten med egengjord sås) och färskpotatis från Turkiet. Sen blir det en sväng ut till Trekanten för att hjälpa till med att fixa klart alla grejer till imorgon då det är poängjakt anordnad av goldenklubben och Ludvigssons. Sedan blir det hemmakväll/plugga lite/ladda för tävling o tenta för mej och Sigge och för Paul blir det pokerkväll. Sickan ska väl ligga och spana som vanligt, igår provade vi att se om hon slutade sura när man hade henne i knät men det gick inte att vänta ut henne. Hon skrek jätteargt bara man klappade på henne fastän hon låg snällt i knät. Det är knasig katt det där!! ;) Sigge som låg i soffan flyttade sig ner på golvet och tittade sorgset på henne..."hon vet inte hur man njuter av livet..."..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback