En lååååång söndag

Klockan åtta i morse befann sig familjen Carlsson-Curley på Kalmar BK. Ja, alla utom Sickan som tillbringat natten på "fri tass" och nu vilade upp sig efter en äventyrlig natt (?) i trapphuset...Antagligen smet hon ut genom dörren igårkväll och har väl sedan suttit och häckat högst upp i trappen. Tur ingen körde ut henne för då tvivlar jag på att hon hittat hem igen!! Imorse hörde vi ett desperat jaaaaaaam eka och kunde släppa in henne.

Sigges MH gick bra (som förväntat) och vi hade en trevlig förmiddag på klubben. Ni kan själva kolla på resultatet här nedan och om ett par dagar kommer det väl upp på rasdata oxå. Jag är nöjd med resultatet, även om det enda nytta vi egentligen har av det är att vi får starta i bruksklasserna. Ja, lite bra är det väl oxå att ha bevis på att det faktiskt inte är något fel på hans mentalitet. ;) Vi stannade och tittade på en springer spaniel och en till jaktis med Castor till pappa. Skoj o se!!

Ni vet den där skylten om ormar på bruksan...dom låg där i solen och myste till det riktigt rejält! ;) Nya ormbebisar på tillverkning alltså och nu vet vi att även ormar har snopp!

Sedan tog vi en sväng om förmedlingscentralen och sen till Ikea för att äta lunch. Paul muttrade ironiskt att det blev en billig lunch när vi fullastade med saker gick till bilen. Jaja, en in-en ut är vårt nya motto så nu ska Sigges gamla fula plastsäng ut och en ny modern grunka från Ikea in! De har satt ner priset på den från 549 till otroliga 89 kronor så det var ju självklart att han skulle få en sån!! Den ska stå i vardagsrummet och så ska jag sy lite snygga kuddar för det gillar Sigge att lägga hakan på!.Det kommer han gilla! Vi köpte oxå nya vispskålar i metall och en ny matta till köket och två små uppfällbara pallar att ha i bilen.

När vi kom hem grejade vi lite med en bild i PS. När jag tröttnade stack jag och köpte kattsand och lite fika. Snabbfika och sen stack vi ut till Trekanten för lite träning. Kommer i eget inlägg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback