Destination Örebro

Idag bar det iväg till Örebro för att fira påsk med familjen och dessutom få träffa Linneas lille bebis Arvid. Sigge tycker det är skoj att åka bil, men Sickan delar inte hans passion. Däremot fick hon dela skuffen med Sigge och det hjälpte faktiskt, hon skrek inte alls lika mycket som vanligt (ja hon satt såklart i sin bur).

image105

Här sitter Sigge och poserar, Sickan ser inte lika nöjd ut...

Vi stannade på vägen två gånger, i Västervik var vi inne på Rusta óch fyndade lite Sagaformsaker. Det blev en liten skål med träsked och sex långa teskedar för bra priser! Vi spanade oxå in var Jami har sin affär fastän de såklart hade stängt idag. Vi susade vidare på vägen och i Norrköping blev det matpaus. VI hade tagit reda på att det fanns två sushiställen och det vi valde hette Kimono sushi bar eller något sånt och det rekommenderar jag inte. För det första luktade det fisk när man kom in, kändes ofräscht. För det andra så var maten inte på långa vägar lika god som på Kama sushi. Jag har ju helt förälskat mej i de inverterade rullarna med sesamfrön på utsidan och Kama fyller dem med en massa olika goda saker. Här var det bara lax och gurka i och noriarket på utsidan. Riset var inte heller lika gott, var lixom mer "grötigt" än på Kama.

Men men...lagom mätta blev vi ändå och susade sen vidare raka vägen till mormor. Hon fyllde år idag, så vi var bjudna på middag. Sigge och Sickan fick såklart följa med in, kolla in bilden så ser ni hur KUL det är att vara i buren...

image106


Maten  var god, det blev lax med potatis och sen den goda chokladtårtan till efterrätt. Mums! Vi hade med oss en blomma till mormor och en till mamma. Jag fyndade lite fat på Röda Korset som jag satte minipåskliljor och hjärtan på snöre i och dekorerade med sten och ett litet fågelbo med ägg och ljuslykta. Det är faktiskt jätteroligt att göra såna små arrangemang, och om man bygger upp en liten "bas" med pysselgrejer så har man alltid att ta från. Mormor fick ett vitt lite mer "romantiskt" fat medan mamma fick ett lite mer i femtiotalsstil (ursäkta röran i bakgrunden).

image107    image108

Sedan åkte vi hem och tränade Sigge lite på fältet utanför mammas o pappas hus. Det blev lite hafsigt planerat och det visade sig oxå i resultatet för Sigge var väldigt snar till att byta idag. Jag fick lägga ut några på nära håll och verkligen vara på honom så han kom in direkt utan att tramsa mellan dem...Goda nyheter var att stoppsignalen satt som ett smäck. Vi gjorde samma övning som på träningen i onsdags med Paul som förste kastare och idag fattade han att han fick springa ut. Härligt att se honom när man visslar för han vänder i luften och tittar på mej!! :) Enda som är liite mindre bra är att han inte sätter sig, men jag ska nöta lite med stoppsignalen vid sidan så fastnar det sig säkert. Visserligen står han blickstill och väntar man lite så lägger han sig ner, men jag vill ha honom sittandes, det ser snyggare ut.

Nu väntar snart tv och sen sängen. Är DÖDStrött..det tar på krafterna att köra hela vägen från Kalmar faktiskt. Längtar tills Paul kan börja övningsköra....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback