Gomorr från trollet!

*gääääääsp*

Igår blev det en snabbrunda till IKEA och vi köpte: Fler korgar till hallen, två fotpallar, gardinskenor (men det fanns verkligen INGA snygga panelgardiner där..*besviken*) och lite smått och gott. Tittade även lite efter en stor golvlampa men vi kom inte riktigt överens om vad som är snyggt så det blev ingen..:)

Idag kommer vår nya tv-bänk!!! Jihoo! Hittade en annons på
blocket om en gammal köpmandisk ca 60 cm hög och var ju bara tvungen att bjuda på den, och nu blir den vår!!! Den kommer passa perfekt här, precis vår stil!!! Så idag blir det städa och greja och fixa här hemma! Bilder kommer sen!!

Tyvärr kommer ju inte L & A pga att de var lite oroliga för att köra i stormen, men antagligen kan de komma till vår inflyttnings-/glöggfest runt lucia, så lägg på minnet alla go vänner att då blir det fest!!! Skoj!!!

Ps. Har märkt en noterbar skillnad i besökarfrekvens beroende på om jag skriver om hundar eller om inredning..hihi... Vissa måste vara OTROLIGT intresserade av mina tankar om hundar och föreningens styre eftersom samma personer läst min blogg typ 20 gånger minst av statistiken att döma!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback