Träningspromenader!

Hej go vänner!!

Vet att åtminstone mina närmsta träningskompisar brukar läsa härinne så jag presenterar en ny idé!!!

Tycker vi ska träffas en gång i veckan, kanske bara 45 minuter, och gå en promenad tillsammans med våra hundar. Under promenaden tränar vi på att få hundarna gå fint, eller på att inte göra utfall på andra, eller vad det nu kan vara månde som är just ditt problem. Alla hundar ska iaf vara under kontroll av sin matte/husse och vilja vara med den!!! Ibland kan man släppa en hund så den får busa själv och springa av sig, men då får den ägaren se till så att han inte stör de andra hundarna.

Sigges mål är fot utan koppel i alla situationer samt att inte tappa fokus eller känna sig orolig/trängd av andra hundar i närheten!

Hänger ni på???

Kommentarer
Postat av: Johanna och Viggo

Absolut!

Postat av: Lisa

Hej Tove, jättebra initiativ med hundpromenader! Vi har det här hos oss många dagar i veckan och jag kan bara säga att det är guld!!! Kanon att lära sig läsa hundspråket och bara umgås socialt, alla slappnar av och man får många härliga skratt utan att tänka på "träning el kurs":) Så hoppas du får gehör på din kanonbra sociala idé:)
Kram
Lisa

2006-11-24 @ 11:59:28
Postat av: Lisa & flock

Glömde att skriva att "skulle gärna hakat på" men avståndet Vallentuna... ja, blir för långt;)
L

2006-11-24 @ 12:02:07
URL: http://www.wintergolds.tk
Postat av: Tove & Sigge

Tack Lisa! Vi har ju förut gått med på studentföreningens hundpromenader, men de ligger lite på is nu, och hundarna har enorma förväntningar på att få leka och härja runt, Sigge inkluderad. Vore bra att lära dem att inte ha superförväntan på att leka med nån annan än matte och kanske för sig själva (och kunna låta bli de kopplade hundarna!

Har ni vägarna förbi Kalmar är ni sååå välkomna!!

2006-11-24 @ 12:38:25
URL: http://toflan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback