Rapport från söndagens sökträning!

Idag träffades Sigge, Isa, Zombie och Troja med mattar och en husse (japp, Sigges!!) i Läckeby för att träna. Den idén hade inte bara vi utan även två grupper till så vi fick åka vidare till annan plats och träna där.

Idag började både Sigge och Isa med sina baklängeskedjeövningar. Med Sigge började jag som igår och lät honom ta rullen hos mej och springa ut för påvis. Sedan avancerade vi och lät Sigge börja hos figgen, ta rullen och springa in till mej. På kommando visa var fick han springa ut för påvis.

Allt funkade skitbra förutom en enda sak. Han vill behålla rullen för sig själv, eller ännu hellre leka tillsammans med figgen med rullen....vi har nu börjat med projekt "shejpning av avlämningar". Se senare rapport om det.

"Vanliga" sökövningen gick sådär idag. Blev lite knasigt för första figgen hamnade så himla långt ut plus att det var supersnårigt i början av rutan...främst av allt så var det kanske nte vett smart drag att träna både baklängeskedjningen och vanliga sökrutinen under samma övning för Sigge verkade smått förvirrad. På andra skicket gick det lite bättre men även där snurrade han runt där ute med rullen lite grann. Nästa gång med gänget ska jag bara träna sökrutinerna och göra kedjan separat. Den sitter förresten rätt bra nu och han har en jäkla fart ut på påviset (vilket var meningen med övningen för Sigge) så snart måste vi väl börja träna mer på det där med rullen.

Dagen avslutades med en lekstund och Sigge har sovit gott sen dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback