Plåsterdag

Idag var det en sällsynt långsam föreläsning och jag var supertrött. Ute regnade det men Viggo och Sigge var sugna på bus och smuts, så vi drog till Värsnäs.

Sigge fick köra några vattenmarkeringar, mest för motionens skull. Kul att han inte är nån badkruka iaf. Efteråt tränade Viggo lite med en väldigt avundsjuk Sigge som publik (tränade på att ligga lös och det gick skitbra! Inget fuskande och krypande här inte!) Viggo tycker dummiesar är som gjorda för att leka med, och ännu roligare blir det om man kan få matte att springa efter! Den niten gick hon dock inte på och istället fick Viggo springa efter matte. En häpen labbe tittade efter sin matte som försvann i horisonten... ;)

Tyvärr råkade Sigge agera alligator på Viggo i en lite för ivrig lek med en pinne. Det resulterade i ett litet stygn under högerögat på Viggo och en tom plånbok för Sigges matte. Lite rätt åt dem tycker Sigge som i fortsättningen inte tänker dela med sig alls av några pinnar och iskallt räknar med mattes stöd. Dumma matte! Förlåt Sigge och förlåt Viggo (men du är allt bra söt i din nya buspojkslook!)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback