Födelsedagsfirandet igår...

Glömde ju skriva om födelsedagsbarnet!! Igår fyllde pälsklingen år, 29!!! Tänk, nästa år blir han 30! Hjälp!!!

Väckte honom igår morse med tända ljus och paket på sängen, myspysigt!! Sigge tyckte nog det var för tidigt för han var inte med och gratulerade, bara kikade sömnigt från sin korg när det prasslade där borta i vår säng. När han förstod att inget godis vankades somnade han igen...

På lunchen käkade vi på Pauls älskade Café Biblan, det var riktigt länge sen! Ett bra lunchtips förrresten, för er som vill ha en lite nyttigare "snabblunch". För 65 spänn får man en stoooor salladsbuffe med allt möjligt gott och matigt. Finns även potatisgratäng och lite sånt...mums!

Eftermiddagen har jag ju redan rapporterat om, plugg och promenad, och sen stack vi till ICA och handlade mat! Det blev potatisgratäng, oxfile, kokt broccoli, vitlöksfrästa morötter och sallad. Mumma!!!! Till efterrätt Carte D'Or glass med mascarpone...ojoj....den var såå god, och jag som inte ens är ett glassmonster!

Efter middagen låg vi som två stoppade korvar på soffan och kollade på medium. Självklart hann vi oxå med att testa Carccassone-spelet Paul fick av sin söta flickvän/samboomenvecka och självklart spöade hon honom oxå! ;)

Sigge å andra sidan fick då ingen rolig Hussefölseda....först gå på promenad UTAN  varken att få leka med Viggo eller äta upp katten han hittade, och sen få klorna klippta! Den lille kraken verkade knäckt imorse...låg som en räka i sin säng och sov. När frukostkulorna skramlade i skålen kom han upplufsandes, men sen tillbax till sängen (fast vi båda gått upp)! Min lilla söta räka!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback