Jullov!

Nu har vi äntligen kommit till Örebro. Resan var låååång. Sickan pep och viftade med tassarna hela vägen till Linköping, och sen gömde hon sig i Åsas soffa och tjurade. (Observera i!!!) Från Linkeboda fick Åsa köra och Paul satt ihopklämd där bak med alla julklappar. Sickan låg oxå i högen bland paketen och vid det här laget hördes bara ett pip då och då, som för att tala om att hon faktiskt fanns där.

Väl hemma fick vi grönkålssoppa o hembakt bröd och mammas hemgjorda leverpastej. Utan leverpastejen, ingen jul!

En lycklig Sigge hade inte ens tid att kissa, utan rusade raka vägen in! Han älskar att vara här, sover inte ens länge på morgonen. Sickan vill bara in till vårt sovrum men där får hon inte vara för mamma och pappa utan måste sitta olycklig i köket och tjura hela jullovet.

Just nu står inte mammas dumpudel Hugo högt i kurs!! Mamma stod o gosade med Sigge och pratade om julbordet och då blev Hugo vansinnigt avundsjuk och hoppade på stackars Sigge. Vilt tumult utbröt på köksgolvet och Hugo ger sig lixom inte. Sigge slutar när man skriker på dom men eftersom Hugo bara är på och på och på så måste han ju fortsätta försvara sig.

När vi fick isär dom läxade jag upp Hugo, men mamma bara pjoskar med honom, åååå.....känns inte roligt att lämna Sigge här när vi ska till Irland. Sigge var mycket olycklig och låg, stod och smaskade med en bit svart luddhår i munnen. Som tur är lyckades vi iaf få mamma att stänga ut Hugo i hallen. Tycker verkligen inte Sigge ska bestraffas när han faktiskt agerar helt korrekt. Inga skador uppstod, tur tur!!!!

Hörde just om en bekant vars hund råkat bita sin kompis på samma sätt som Sigge bet Viggo. Tråkigt att höra men kändes lite skönt att veta att sånt faktiskt kan hända vilken hund som helst. Vi tror ju oxå att den skadan oxå bara var en "normal" olycka...

Nu ska vi på stan och köpa sista julklapparna och fixa lite ärenden. Hoppas inte resten av Örebro är där...känns tillräckligt stressat ändå!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback