Julfint

Dumma blogg.se har ju strulat senaste dagarna så jag har inte kunnat uppdatera bloggen alls ju! Har julpyntat och fixat och donat massor som jag tänkte visa...men här kommer lite i efterskott.

Först köket då. Fick för mej att jag skulle pyssla lite så jag gjorde några små hjärtan och fäste på snöre runt blomkrukorna. Blev ganska sött faktiskt. Har använt gamla kökshanddukar passande nog! ;)

kruka med hjärta


Sen passade jag på att möblera om i sovrummet. Det har inte alls varit nåt bra där förut, trångt och ingen möblering har känts naturlig. Nu fyndade jag en liten byrå i teak på Förmedlingscentralen för 180 kronor, lagom pris va! Var som att den bara stod och väntade på mej, exakt sådan jag ville ha!! Blev mycket mer rofyllt i sovrummet nu. Ställde in en fåtölj och en läslampa så kan man sitta där och mysa oxå (eller i varje fall ha nånstans att lägga kläderna). Kände mej nöjd med resultatet och tror Paulen oxå tyckte det. Han har ju efterlyst lite mer "luft" och det fick han faktiskt...tro det eller ej. Sovrummet har så himla konstiga mått. Var folk pygmékorta i Kalmar på 60-talet eller?

Det är faktiskt julpyntat i sovrummet oxå. Stjärnan i fönstret har jag fått av mormor och morfar för evigheter sen. Har haft den så länge jag kan minnas, likaså min röda elljusstake som bor i köket. Observera att Ulrik fått på sig tomtemössan!



    
sängen


byrån


Vardagsrummet fick lite nya saker. Letade över hela staden efter den perfekta vita pappersstjärnan men hittade istället en röd, från Village. Den passar precis, jag älskar den!! Nu har jag oxå köpt en röd skärm till en av lamporna så den står på ena sidan och på andra sidan står två små röda ljuslyktor från Nordiska. Har inte hunnit lägga in bilder på det men det kommer. Häromdagen sydde jag nya kuddfodral till två av balkongsoffans kuddar som fick flytta in i vardagsrummet i julröd kostym. Tycker vardagsrummet fick mycket mer karaktär nu. *nöjd*

stjärnan


När jag städat fint inför glöggfesten/julfesten på lördag ska jag försöka ta lite mer fina kort så ni får se hela lägenheten!

Kommentarer
Postat av: Tinna

Hej! Vad är det för finablommor du har i ditt fönster på denna bild? Jätte fina :)...Svara gärna direkt i min blogg så är du snäll...Om du vill svara vill säga ;) Ha det bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback